EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 3 de febrer de 2013

OPEN BMW A QUART

Bones!!Quina nit que hem passat......em prou feines he dormit 4 hores seguides....entre els nervis per no adormir-me  i les bufarades que fotia a l'Escala no he clocat ull!
Sona el despertador, el pitjor moment del dia, el primer pensament és que la mandra em pot peró  què carai..... a pedalar s'ha dit!!
Jo i en Xavi ens  escapem de la tramuntana  i  marxem cap a Quart que hi  falta gent. Pensàvem que allà no bufaria però collons.... no ens hem despentinat per falta de  pèl !!!
Un cop allà... ens hem inscrit.... i hem passat l'estona saludant a companys com en Xuminu (gran company en la marxa d'avui), en Lozano, en José, en Dafer, en Ramón Pujols,  els companys de C.C. l'Escala- Empúries, en Bautista  i més bikers que corrien per allà.... avui hi havia nivell.... nivellas.....!!!
Donen la sortida i la cosa enjega a tot gas..... semblava que hi hagués foc... la gent apretava que donava gust.....un gust que jo no dèc tenir ja que  la meva sortida  no ha estat ni ràpida ni lenta, ha estat dosificada, depenia de la meva situació  o de la meva no situació....ja que  estava gairebé a la cua de la marxa llarga. Primers km amb un aire tranquil..... amb decisió,  amb il·lusió i sobretot amb precaució ja que he trobat més taps que en una bodega.....presumeixo de tècnica i  vaig esquivant taps i superant corriols. Tot i no estar en bona forma controlo la bici i continuo pedalant a un ritme constant.
La ruta anava combinant pista i corriols, una barreja al 50%. Personalment crec que és un bon itinerari ja que no et cansa més una cosa que l'altre. La dificultat tècnica la valoro en un 8 i aprofito per felicitar a l'organització per la  ruta, una ruta molt distreta amb camins molt nets i ben marcats i el més important,  cap camí impracticable.
També vull felicitar a en Ramón Pujols per la gran carrera que ha fet en la seva categoria i al meu company Xavi per ser un gran amic de reptes i batalles...sempre guanyades.
Us penjo les fotos i  dedicaré aquesta setmana a preparar-me per la pròxima a veure si aconsegueixo millorar les sensacions... poc a poc...i bona lletra ......és l'única manera de poder escriure, a final d'any, el resum d'una bona temporada.Buenas!!Qué noche que hemos pasado.........entre los nervios para no dormirme y las sopladas de viento en la Escala no he pegado ojo.
Suena el despertador, el peor momento del día, el primer pensamiento es que la pereza me puede pero a pedalear se ha dicho!! 
Yo y  Xavi nos escapamos de la tramuntana y nos vamos hacia Quart. Pensábamos que alli no soplaría pero cojones.... no nos hemos despeinado por falta de pelo !!! 
Una vez  alli... nos hemos inscrito.... y hemos pasado el rato saludando a compañeros como Xuminu (gran compañero en la marcha de hoy), Ramón  Lozano, José, Dafer,  Ramón Pujols, los compañeros de C.C. l'Escala- Empúries,  Bautista y más bikers que corrían por alli.... hoy había nivel.... nivelazo.....!!!
Dan la salida y la cosa arranca a todo gas..... parecía que hubiera fuego... la gente apretaba que daba gusto.....un gusto que yo no debo tener puesto que mi salida no ha sido ni rápida ni lenta, ha sido dosificada, dependía de mi situación o de mi no situación....puesto que estaba casi en la cola de la marcha larga. Primeros km con un aire tranquilo..... con decisión , con ilusión y sobre todo con precaución puesto que he encontrado más tapones que en una bodega.....presumo de técnica y voy esquivando tapones y superando senderos. A pesar de no estar en buena forma controlo la bici y continúo pedaleando a un ritmo constante.
La ruta iba combinando pista y senderos, una mezcla al 50%. Personalmente creo que es un buen itinerario puesto que no te cansa más una cosa que el otro. La dificultad técnica la valoro en un 8 y aprovecho para felicitar a la organización por la ruta, una ruta muy distraída con caminos muy limpios y muy marcados y el más importante, ningún camino impracticable. 
También quiero felicitar a  Ramón Pujols por la gran carrera que ha hecho en su categoría y a mi compañero Xavi para ser un gran amigo de retos y batallas...siempre ganadas. 
Os cuelgo las fotos y dedicaré esta semana a prepararme para la próxima a ver si consigo mejorar las sensaciónes... poco a poco...y buena letra ......es la única manera de poder escribir, a final de año, el resumen de una buena temporada.

Recopilció de fotos cedides per l'Albert Massachs.....gràcies per les fotos company!!


LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!