EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dimarts, 25 de desembre de 2012

DIA DE NADAL BRINDIS A LA CASA DEL GUARDA AMB BONS COMPANYS BON NADAL!!!!!!

AQUEST MATÍ HEM POGUT FER EL BRINDIS DE NADAL AMB BONS AMICS I COMPANYS COM ELS XAFARROCS,  IMPULS MEDES BIKE .......som més que un club, una gran colla d'amics.....
Avui  he pogut pedalar amb la meva filla,  què més es pot demanar??????......penso que aquest any serà molt millor .....esperem que hi hagi més feina i menys crisi  i ........  perquè no aprofitar els bons moments fent més km any rere any i sobretot assolir nous reptes amb els companys del club....Estic orgullós del que hem aconseguit aquest any i el millor és veure que tots seguim amb les mateixes ganes,  ganes de fer moltes més coses i de fer-nos més grans com a club d'amics.....Ja s'estan coent  nous reptes, el forn de casa treu fum, fum, fum i mai millor dit.... el  dia 25... BON NADAL!!
Des d'aquí vull donar les GRÀCIES A TOTS ELS ESQUENAPELATS per la seva motivació i per el seu esperit emprenedor i per  les ganes de TOT, inclús de beure birres!!!.... i també donar gràcies  als amics bikers que ens acompanyen a les sortides,  per els riures que compartim  i pels  records que ens regalen i que  ens acompanyaran al llarg de la vida!!

ESTA MAÑANA HEMOS PODIDO HACER EL BRINDIS DE NAVIDAD 

CON BUENOS AMIGOS Y COMPAÑEROS COMO LOS XAFARROCS, IMPULS MEDES BIKE .......somos más que un club, una gran pandilla de amigos.....

Hoy he podido pedalear con mi hija, que más se puede pedir??????......pienso que este año será mucho mejor .....esperamos que haya más trabajo y menos crisis y ........ porque no aprovechar los buenos momentos haciendo más km año tras año y sobre todo lograr nuevos retos con los compañeros del club...Estoy orgulloso de todo lo que hemos conseguido este año y lo mejor es ver que todos seguimos con las mismas ganas, ganas de hacer muchas más cosas y de hacernos más grandes como club de amigos......Ya se está cociendo nuevos retos, el horno de casa saca fum, fum, fum.... FELIZ NAVIDAD en nuestro día 25!!!!!
Desde aquí quiero dar las GRACIAS A TODOS LOS ESQUENAPELATS por la motivación y por el espíritu emprendedor i por sus ganas de TODO, incluso de tomar birras.... y también dar gracias a los amigos bikers que nos acompañan en las salidas, por las risas  que compartimos y por  los  recuerdos que nos regalan y nos acompañaran a lo largo de la vida!!
LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!