EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 11 de novembre de 2012

BTT PEL MONTNEGRE...amb en Joan (Salicru)

Avui hem matinat de valent, ens esperava una gran carrera pel Montnegre. Com sempre ens hem trobat a l'Hypnos  per fer un cafetó i carregar les màquines. Ara que comença el fred fa més mandra llevar-se peró entre uns i altres ens arrastrem per continuar donant gasssss i no mandrejar dins el llit, que tot s'ha de dir.... s'hi està de conya!!! Carretera, autopista i manta cap a St. Celoni on ens espera el nostre amfitrió.... en Kamets!! Ens el trobem mig congelat i ràpidament ens guia fins el pavelló  per recollir dorsals i escalfar-nos amb una bona xocolata desfeta que ens ofereix l'organització.
Ens hem situat a la graella a punt per fer la sortida que, per cert, ha estat molt tranquil·la, i vinga..... comença l'aventura.
Hem sortit junts i hem anat agafant ritme poc a poc.  He anat amb en Joan "Kamets" fins aproximadament el km 7 que ja m'he adonat que ell tenia més benzina que jo i he anat fent sol el mateix esquema gairebé tota l'estona, puja i baixa, puja i baixa i més puja que baixa!! Un cop he passat el primer avituallament,  punt on es dividia la llarga de la curta, he seguit pujant fins arribar a una baixada bastant llarga amb alguna que altre pedra que et feia desequilibrar. Aproximadament a aquesta altura en Xavi m'ha atrapat  i m'he adonat que els altres sabien perdut, menys en Robert que ja anava al capdavant des de bon començament. En aquest moment he intentat mantenir el ritme controlant les forces per poder acabar la carrera sense dificultats físiques. A l'arribar ens hem anat retrobant tots a mesura que anàvem arribant.
Destacar  l'actuació d'en  Robert que ha fet molt bona carrera a l'igual que la Cristina.  En Mia i en Xavi han tingut problemes de roda però han pogut solventar-los i la resta jo, en Kaments, en Pepe i en Franc ens ha anat tot sobre rodes, mai millor dit!!
Ara toca entrenar  i esperar per la propera!!


Hoy hemos madrugado, nos esperaba una gran carrera por el Montnegre. Cómo siempre nos hemos encontrado en el bar Hypnos para hacer un café y cargar las máquinas. Ahora que empieza el frío hace más pereza peró entre unos y otros nos  arrastramos para continuar dando gasssss y no gandulear dentro de la cama que, por cierto,  se está de coña!!! Carretera, autopista y manta hacia St. Celoni donde nos espera nuestro anfitrión.... en Kamets!! Nos lo encontramos medio congelado y rápidamente nos guía hasta el pabellón para recoger dorsales y calentarnos con un buen chocolate  que nos ofrece la organización.
Nos hemos situado en la parrilla a punto para hacer la salida que, por cierto, ha sido muy tranquila, y venga..... empieza la aventura.
Hemos salido juntos y hemos ido cogiendo ritmo poco a poco. He ido con  Joan "Kamets" hasta aproximadamente el km 7 que ya me he dado cuenta que él tenía más gasolina que yo y he ido tirando solo el mismo esquema casi todo el rato, sube y baja, sube y baja y más sube que baja!! Un vez he pasado el primer control, punto donde se dividía la larga de la corta, he seguido subiendo hasta llegar a una bajada bastante larga con alguna que otra piedra que te hacía desequilibrar. Aproximadamente a esta altura  Xavi me ha atrapado y me he dado cuenta que los otros se habían perdido, menos Robert que ya iba al frente desde buen comienzo. En este momento he intentado mantener el ritmo controlando las fuerzas para poder acabar la carrera sin dificultades físicas. Al llegar nos hemos ido reencontrando todos a medida que íbamos llegando. 
Destacar la actuación de  Robert que ha hecho muy buena carrera al igual que Cristina. En Mia y  Xavi han tenido problemas de rueda pero han podido arreglarlo y el resto yo, Kaments,  Pepe y  Franco nos ha ido todo sobre ruedas, nunca mejor dicho!! 
Ahora toca entrenar y esperar ara la próxima!!


LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!