EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dimarts, 28 d’agost de 2012

COLL DE BANYULS AMB TRAMUNTANA....

EL DIUMENGE PINTAVA  DUR,  LA TRAMUNTANA APRETAVA DE VALENT PERÓ NOSALTRES JA ESTEM ACOSTUMATS, ESTEM UNA MICA TOCATS PER LA TRAMUNTANA..... I D'UNA COSA PODEU ESTAR SEGURS, QUAN MÉS VELLS MÉS TOCATS DE L'ALA .... AIXÍ QUE ....A LES 8 SORTIM DIRECCIÓ COLL DE BANYULS.
LA SORTIDA LA FEM TRANQUILS DIRECCIÓ SANT PERE. AL PASSAR PEL CÀMPING RECOLLIM COMPANYS CICLISTES I AGAFEM DIRECCIÓ CASTELLÓ QUE PER ARRIBAR-HI AMB AQUESTA  MALEÏDA TRAMUNTANA JA ENS CANSEM MÉS AVIAT DEL COMPTE .....A PERELADA FEM UNA PARADA PER PODER RECUPERAR-NOS I CONTINUEM DIRECCIÓ ESPOLLA. UN COP  ALLÀ ALGUNS PUGEN AL COLL I ELS ALTRES ES QUEDEN A ESPOLLA PER RECUPERAR-SE MENTRE ESPEREN ALS ALTRES.
LA TORNADA LA FEM  EN UN PIM PAM, PROU RÀPIDA .... JA QUE LA TRAMUNTANA APRETAVA PER DARRERA I LES SENSACIONS SÓN, LOGICAMENT, MÉS LLEUGERES QUE A L'ANADA........JA A L'ESCALA ANEM AL BAR A FER LA CERVESA I COMENCEM A TANTEJAR  ELS ENTRENAMENTS PER PARTICIPAR EN LA COPA GIRONINA...DEIXEM LA CARRETERA PER COMENÇAR A AGAFAR LA BTT, PERÓ NO LA ABANDONEM, QUE QUEDI CLAR!!! LA VERITAT ÉS QUE DESPRÉS DE TOT UN ESTIU EN CARRETERA PUC AFIRMAR QUE TAMBÉ TROBEM A FALTAR EL CONTACTE AMB ELS CORRIOLS......PATECADES, PELADES DE GENOLLS,  ESGARRINXADES, FANG, ......ALS  ESQUENAPELATS ENS AGRADA PATIR DE VALENT....I NO HI HA RES COM UNA BONA CARRERA BTTERA......COMPANYS!!!! GAASSS!!!

Des de la QH'12 portem 3000km aprox i  toca tornar als inicis .......camins i corriols com els senglars!!!

EL DOMINGO PINTABA DURILLO, LA TRAMUNTANA APRETAVA FUERTE PERÓ NOSOTROS YA ESTAMOS ACOSTUMBRADOS, ESTAMOS UN POCO TOCADOS POR LA TRAMUNTANA..... Y DE UNA COSA PODÉIS ESTAR SEGUROS, CUANDO MÁS VIEJOS MÁS TOCADOS DEL ALA .... ASÍ QUE ....A LAS 8 SALIMOS DIRECCIÓN COLL DE BANYULS. 
LA SALIDA LA HACEMOS TRANQUILOS DIRECCIÓN SANT PERE. Al PASAR POR EL CAMPING RECOGEMOS COMPAÑEROS CICLISTAS Y COGEMOS AVAZAMOS HACIA CASTELLÓ QUE PARA LLEGAR CON ESTA MALDITA TRAMUNTANA YA NOS CANSAMOS MÁS  DE LA CUENTA .....EN PERELADA HACEMOS UNA PARADA PARA PODER RECUPERARNOS Y CONTINUAMOS DIRECCIÓN ESPOLLA. UN VEZ ALLÁ ALGUNOS SUBEN LA CIMA  Y LOS OTROS SE QUEDAN En ESPOLLA PARA RECUPERARSE MIENTRAS ESPERAN A LOS OTROS.
EL RETORNO LO HACEMOS EN UN PIM PAM, BASTANTE RÁPIDO .... PUESTO QUE LA TRAMUNTANA APRETAVA POR DETRAS Y LAS SENSACIONES SON, LOGICAMENTE, MÁS LIGERAS QUE  EN LA IDA........YA EN L'ESCALA VAMOS Al BAR A HACER LA CERVEZA Y EMPEZAMOS A PLANEAR LOS ENTRENAMIENTOS PARA PARTICIPAR EN LA COPA GIRONINA..DEJAMOS LA CARRETERA PARA EMPEZAR A COGER LA BTT, PERÓ NO LA ABANDONAMOS, QUE QUEDE CLARO!!! LA  VERDAD ES QUE DESPUÉS DE TODO UN VERANO EN CARRETERA RECONOZCO QUE TAMBIÉN ECHAMOS DE MENOS EL CONTACTO CON LOS SENDEROS......GOLPES,  RODILLAS PELADAS, ARAÑAZOS, BARRO, ......A LOS ESQUENAPELATS NOS GUSTA SUFRIR....Y NO HAY NADA COMO UNA BUENA CARRERA BTTERA......GAASSS!!!

Desde la QH'12 sumamos 3000km aprox y toca volver a los inicios .......caminos y senderos como los jabalíes!!!

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!