EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 7 d’abril de 2012

CAP DE CREUS 100KM MES!!!!!! amb las cames cansades peró només volem gasssss!!!

Avui, cansat de la tirada d'ahir,  volíem fer una sortida més curta i  rodar amb cadència peró  en Jorge ens diu:  Cap de Creus? i.....no li ha costat massa convencem.......ni a mi...... ni a la resta.......ja que  tots tenim ganes d'aprofitar aquests 4 dies de festa.  Com podeu veure a les fotos érem una bona colla. La pujada a Perafita  l'he ascendit a un bon ritme, controlant les pulsacions, ni amb excés ni amb defecte.... un punt mig per mantenir la forma i no forçar la pròpia màquina, el meu cos. Bones pulsacions...equival a bons resultats.... ja estic treien profit dels entrenaments hivernals.  Avui no m'enrotllo gaire, estic cansat.... molt cansat....encara us dec la crònica d'ahir....... fot ràbia no tenir el blog al dia peró escric per passió i no per obligació..... quan trobi temps us en faré 5 cèntims...buffffff.....que dura la vida d'un blogger!!!!!!! Ara us deixo que  haig de preparar la màquina que demà anem a donar la talla a St. Jordi  Desvalls...... canvi de bici, canvi de territori, canvi d'ambient, canvi de xip......canvi de tot ..... menys de companys.....fins demà.... pel que sembla hi haurà fanggggg, molt de fangggggg.... i esquenpelats a passar-ho bé i menjar botifarra fresca, ejejej!!! Per cert... ja falta 27 dies 13 hores i 55 minuts per la Monegros!!! a topeeeee!!!


  

Hoy, cansado de la salida de ayer, queríamos hacer una ruta más corta y pedalear con cadencia peró Jorge nos dice: Cap de Creus? y.....no le ha costado mucho convencerme.......ni a mí...... ni a los demás...... todos tenemos ganas de aprovechar estos 4 días de fiesta. Cómo podéis ver en las fotos éramos una buena pandilla. La subida a Perafita con  buen ritmo, controlando las pulsaciones, ni con exceso ni con defecto.... un punto medio para mantener la forma y no forzar la propia máquina, mi cuerpo. Buenas pulsaciones...equivale a buenos resultados.... ya estoy notando los frutos de los entrenamientos invernales. Hoy no me enrollo mucho, estoy cansado.... muy cansado....todavía os debo la crónica de ayer.......da rabia no tener el blog al día peró escribo por pasión y no por obligación..... cuando encuentre tiempo os dedicaré 4 línias ...buffffff.....que dura la vida de un blogger!!!!!!! Ahora os dejo que tengo que preparar la máquina que mañana vamos a dar la talla a St. Jordi Desvalls...... cambio de bici, cambio de territorio, cambio de ambiente, cambio de chip......cambio de todo ..... menos de compañeros.....hasta mañana.... parece que habrá  barro,  mucho barro.... y esquenpelats a pasarlo bien y comer botifarra fresca, ejejej!!! Por cierto... ya falta 27 días 13 horas y 55 minutos para la Monegros!!! A topeeeee!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda Moi,
Ja torno a ser a Castellar.
Us haig de falicitar, m'ho vaig passar molt bé divendres passat, sou kollonuts, espero compartir amb vosaltres més sortides de ciclisme.
Quina enveja la sortida de dissabte, però no vaig voler forçar a la familia. Val més portar-se bé i un altre dia podré tornar a sortir tot el matí.
Ja anirem compartin experiències, nosaltres també tindrem representació a los Monegros. Kanya!!!
Isaac
Cyclesport Team Club Ciclista

Moi Llenas ha dit...

molt be company esperem poder pedalar amb tu molts mes km....ja saps a l'escala has d'anar jajaja salut

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!