EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 31 de març de 2012

SORTIDA DE CLUB AMB AMICS SIMPATITZANTS - COLL DE BANYULS passant pel Coll del Frare 130km

Avui, aprofitant l'espaterrant dia,  hem fet la primera sortida de club amb amics i simpatitzants. Ens han sortit un total de 130km. M'he llevat aviat, m'he cruspit un mini, m'he vestit, he preparat la màquina, he fet un petó a l'Eva i a les 8 del matí com un pepe  al punt de sortida on 16 ciclistes sortíem de l'Escala preparats per pedalejar unes 5 horetes de res, ejjeje,!!
La sortida l'hem fet a un ritme normal per  tal d'anar escalfant motors. A l'altura de Sant Pere Pescador hem anat augmentant el ritme a uns 35km/h de creuer fins a Castelló. Amb els motors ja escalfats ens hem parat per treure'ns alguna peça de roba que feia més nosa que servei. Continuem  direcció Llançà a un ritme ràpid molt ràpid. A  la gasolinera hem recuperat forces i tornem-hi a pedalejar s'ha dit!!!! pujant i baixant puc dir que tot i l'esforç val la pena matinar i poder gaudint del paisatge, la bona temperatura i els  bons companys....En Trayter s'ha escapat per pujar fins a Sant Pere de Rodes,  quina màquina el tiu, pim pam...que això és bufar i fer ampolles!! Un cop ens ha atrapat.... perquè algú dubtava que no ens atraparia???  ell  i en Calabria,  forts que espanten,  es col·loquen al davant i els altres anem cadascú  al seu ritme però bastant junts ja que el nivell de l'escamot és molt bo i homogeni.
Avui també ens ha acompanyat l'Eloi Batllori, company de feina, crack i fill del gran crack, també tira de valent aquest Batllori,  es nota que porta la sang del seu pare jejeje......
Els últims km de la pujada del Coll del Frare molt durs, en algun  moment hi ha un 20% de desnivell, dur ehhh????........ personalment he quedat molt satisfet però sobretot molt cansat!!! demà anirem a rodar per estirar cames.....i prou...... que si el cos no reposa es mor.


Hoy, aprovechando el fabuloso día, hemos hecho la primera salida de club con amigos y simpatizantes. Nos han salido un total de 130km. Me levantado pronto, me he zampado uno mini bocadillo, me he vestido, he preparado la máquina, he dado un beso a Eva y a las 8 de la mañana como un pepe en el punto de salida donde 16 ciclistas salíamos de l'Escala preparados para darle al pedaleo durante unas 5 horillas  de nada, ejjeje,!! 
La salida  la hemos realizado a un ritmo normal para ir calentando motores. A la altura de Sant Pere Pescador hemos ido aumentando el ritmo a unos 35km/h de crucero hasta Castelló. Con los motores ya calientes  nos hemos parado para sacarnos alguna prenda de ropa que hacía más estorbo que servicio. Continuamos dirección Llançà a un ritmo rápido muy rápido. En la gasolinera hemos recuperado fuerzas y venga a pedalear se ha dicho!!!! subiendo y bajando puedo decir que todo este esfuerzo vale la pena madrugar y poder disfrutar del paisaje, la buena temperatura y los buenos compañeros....Trayter se ha escapado para subir hasta Sant Pere de Rodes, qué máquina el tio, pim pam...que esto es coser y cantar!! Un vez nos  ha atrapado.... porque alguien dudaba que no nos atraparía??? él y Calabria, fuertes para dar miedo, se colocan delante y los otros vamos cada cual a su ritmo pero bastante juntos ya que el nivel del pelotón es muy bueno y homogéneo. 
Hoy también nos ha acompañado Eloi Batllori, compañero de trabajo, crack e hijo del gran crack, también esta fuerte el tio, se nota que tiene la sangre de su padre jejeje......
Los últimos km de la subida del Coll del Frare muy duros, en algún momento hay un 20% de desnivel, durillo ehhh????........ personalmente he quedado muy satisfecho pero sobre todo muy cansado!!! mañana iremos a rodar para estirar piernas.....y basta ...... que si el cuerpo no repone se muere. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nois, per aquest proxim dissabte quina sortideta teniu pensat de fer. Vindre uns dies a l'escala i aprofiteria per fer una sortideta amb vosaltres.
Vigi molt bé

Isaac

Moi Llenas ha dit...

el divendres farem volta llarga sortim a les 8 , el dissabte encara no em parlat..ja te anirem informant o anunciarem al bloc salut

Anònim ha dit...

Bona nit Moi,
Gràcies per contestar.
Quants km voleu fer divendres i quin recorregut? igual estic per a aqui i si em deixen i tinc ganes de patir potser m'apunto.

Vagi bé
Isaac

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!