EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dimarts, 13 de març de 2012

COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BANYOLES 2012

Ahir diumenge va ser un gran dia. Tot l'equip l'esperàvem amb molta il·lusió ja que muntàvem la nostra primera carpa i estrenàvem equipacions. Feia temps que preparàvem aquest dia i la veritat és que ens vam sentir com xavals.

El primer i  més important és agrair a tots els familiars, amics, coneguts i desconeguts que van venir a saludar-nos i donar-nos suport. Tothom era benvingut a la carpa dels esquenapelats i per això teniem preparat un arsenal de coques fetes per les famílies, xips i refrescs ben freds que es posaven de collons amb el solei que feia. Va ser molt especial estar rodejat de tanta gent que ens animava en una carrera d'aquest nivell. Quina paxoca que fèiem!!

La sortida, com sempre, organitzada per categories..... una sortida puntual amb una caiguda d'importància per part d'uns corredors. Personalment la primera volta vaig sentir-me fort... anava bastant bé però a partir de la segona volta em va entrar flat i la meva força va anar minvant. L'Eva tenia raó, hauria d'haver esmorzat un bon pa amb tomàtec i no cruspir-me aquell croissant de xoco que em va entrar pels ulls. El terreny era tant sec que feia falta molta tècnica per no perdre l'equilibri i fotre's de caps. Per un moment vaig dubtar si estava a la marató dels Monegros ja que la quantitat de pols no em deixava respirar al 100%. El recorregut de 6,7 km x 3 voltes, dissenyat, com cada any, pel club ciclista Banyoles  estava compost per un llarg ziga zaga farcit de rocs enormes i constants canvis de ritme. Volta rera volta anava sumant cansament i disminuint energia i el meu únic pensament era  acabar la 3era volta i fotrem un tall de coca feta per les nenes. Afortunadament sentir els crits de la gent animant, sentir el teu nom que sona i sona.... és l'empenta que necessitava, una bona injecció d'estima que  va fer sortir la bèstia que porto a dins i oblidar-me del flat i fotre canya fins creuar la meta.

La veritat és que hi havia molt  nivell. En tot moment notaves un alè al darrera i això només volia dir que tenia un biker a la saga. Ara que per parlar de nivell......haig de mencionar el guanyador, monsier  Julien Absalon, un crak. L'espectacular sortida no la va protagonitzar sol, l'acompanyaven altres màquines  i companys d'equip Orbea, els srs. Ruzafa i  Lejarreta. Orbea es va endur el triplet però en tot moment van tenir al darrera a Konwa que va fer també molt bona carrera i es va col·locar en 4rt lloc.

Una bona feina per tots. Agrair sobretot a en Franc que va estar en tot moment a la carpa  rebent a la gent  i animant al personal.  També felicitar a en Sergi per  el fantàstic reportatge fotogràfic que ens va dedicar, tiu tens uns gran talent, tu sí que vales!!
Us penjo més fotos...a disfrutar-les!!                        

Ayer domingo fue un gran día. Todo el equipo lo esperábamos con mucha ilusión ya que montábamos nuestra primera carpa y estrenábamos equipaciones. Hacía tiempo que preparábamos este día yla verdad es  que nos sentimos como chavales.

En primer lugar quiero agradecer a todos los familiares, amigos, conocidos y desconocidos que vinieron a saludarnos y apoyarnos. Todo el mundo era bienvenido en la carpa de los esquenapelats y por eso teniamos preparado un arsenal de cocas hechas por las familias, chips y refrescos muy fríos que se ponían de cojones con el solete que hacía. Fue muy especial estar rodeado de tanta gente que nos animaba en una carrera de este nivel. 

La salida, como siempre, organizada por categorías..... una salida puntual con una caída de importancia por parte de unos corredores. Personalmente la primera vuelta me sentí fuerte... iba bastante bien pero a partir de la segunda vuelta me entró flato y mi fuerza fue menguante. Eva tenía razón, tendría que haber desayunado un buen pan con tomate y no  aquel cruasán de choco que me entró por los ojos. El terreno era tan seco que hacía falta mucha técnica para no perder el equilibrio y pegarsela. Por un momento dudé si estaba en la maratón de los Monegros ya que la cantidad de polvo no me dejaba respirar al 100%. El recorrido de 6,7 km x 3 vueltas, diseñado, como cada año, por el club ciclista Banyoles estaba compuesto por un largo ziga zaga lleno de piedras enormes y constantes cambios de ritmo. Con cada vuelta iba sumando cansancio y disminuyendo energía y mi único pensamiento era acabar la 3era vuelta y comerme un pedazo de coca hecha por las niñas. Afortunadamente sentir los gritos de la gente animando, sentir tu nombre que suena y suena.... es el empujón que necesitaba, una buena inyección de aprecio que hizo salir la bestia que tengo dentro y olvidarme del flato y meter caña hasta cruzar la meta. 

Había mucho nivel. En todo momento notabas un aliento detras tuyo y esto sólo podía decir que tenía un biker a la saga. Ahora que hablando de nivel......tengo que mencionar el ganador, monsier Julien Absalon, un crak. La espectacular salida no la protagonizó solo, lo acompañaban otras máquinas y compañeros de equipo Orbea, los srs. Ruzafa y Lejarreta. Orbea se llevó el triplete pero en todo momento tuvieron  detrás a Konwa que hizo también muy buena carrera y se colocó en 4º lugar.

Un buen trabajo hecho por todos. Agradecer sobre todo a en Franc que estuvo en todo momento a la carpa recibiendo a la gente y animando al personal. También felicitar a  Sergi por el fantástico reportaje fotográfico que nos dedicó,  tio tienes un gran talento,  tu si que vales!
Os cuelgo más fotos...que aprovechen!!

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!