EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 12 de febrer de 2012

OPEN BMW LLORÀ a -7 ...però genial!!!!

Avui m'he llevat a les 6, ben matiner per anar a disfrutar  amb els meus companys Esquenapelats de la marxa btt de Llorà. Abans d'activar-nos hem anat a fer  un cafè i menjar alguna pasta, aquestes pastes són les que desprès passen factura, jejejej!!
Sí nois, avui a Llorà es disputava l'Open BMW. Ens ha acompanyat un gran enemic, provinent  de molt lluny... dels països de l'est...concretament de Sibèria.... un enemic molt fort.....anomenat....Fred Intens...però no ha pogut amb nosaltres. Us poso en coneixement....a l'Escala la temperatura que marcava era de -1'5 i a  Llorà de -7, carai!!!!
M'he retrobat amb antics companys de curses, feia temps que no gaudia d'un matí tant complet.........fem la inscripció i ens escalfem una mica amb una estufa de llenya que tenia l'organització que anava molt sol·licitada.......ja una mica més calents, i no penseu malament,  hem anat cap el cotxe per  descarregar  les màquines i ens hem abrigat una mica més de lo habitual. A les 9:15 han donat la sortida que com sempre és a maricón l'últim. Ràpidament em comencen a pujar les pulsacions mentre agafo ritme... al començament de la pujada tenia força....després del pont  el meu ritme era bo però no el suficient  per poder plantar cara....i he decidit agafar un ritme òptim i constant....i així he pogut aguantar les pujades  sense cremar-me.... ja que demanaven un nivell alt que ara per ara encara no tinc.
Jo i els meus companys Esquenapelats, en Xavi i l'Oriol,  hem pogut gaudir d'un mati d'autèntic BTT....molta pujada i corriols d'aquells que et fan posar les piles que ja ens tocava.....feia temps que no feia corriols tant llargs i guapos!!!!    He arribat amb unes sensacions bones i amb ganes de tornar-hi .....en nom meu i del club volem felicitar la organització, feina Ben Feta en tots els àmbits ......Felicitats companys!!!!     29km de btt pur, dur i gèlid.. ...  sí senyor.....!!!!!  Hoy me he levantado a las 6, muy tempranero para ir a disfrutar con mis compañeros Esquenapelats de la marcha btt de Llorà. Antes de activarnos hemos ido a hacer un café y comer alguna pastita, estas pastas son las que más adelante pasan factura, jejejej!!
Sí chicos, hoy en Llorà se disputaba el Open BMW. Nos ha acompañado un gran enemigo, proveniente de muy lejos... de los países del este...concretamente de Siberia.... un enemigo muy fuerte.....llamado....Frío Intenso...pero no ha podido con nosotros. Os pongo en conocimiento....en la Escala la temperatura que marcaba era de -1'5 y en Llorà de -7, carai!!!!
Me he reencontrado con antiguos compañeros de carreras, hacía tiempo que no disfrutaba de una mañana tan completa.........hemos realizado la inscripción y nos calentamos un poco con una estufa de leña que tenía la organización que iba muy solicitada.......ya algo más calientes, y no pensáis mal, hemos ido al coche para descargar las máquinas y nos hemos abrigado algo más de lo habitual. A las 9:15 han dado la salida que cómo siempre es a maricón el último. Rápidamente me empiezan a subir las pulsaciones mientras cojo ritmo......después del puente mi ritmo era bueno pero no el suficiente para poder hacer frente....y he decidido coger un ritmo óptimo y constante....y así he podido aguantar las subidas sin quemarme.... puesto que pedían un nivel alto que hoy por hoy todavía no tengo.
Yo y mis compañeros Esquenapelats,  Xavi y Oriol, hemos podido disfrutar de una mañana de auténtico *BTT....mucha subida y senderos de aquellos que te hacen poner las pilas que ya nos tocaba.....hacía tiempo que no hacía senderos tan largos y guapos!!!! He llegado con unas sensaciones buenas y con ganas de volver .....en nombre mío y del club queremos felicitar la organización, trabajo bien Hecho en todos los ámbitos ......Felicidades compañeros!!!! 29km de btt puro, duro y gélido.. ... sí señor.....!!!!! 

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!