EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 25 de febrer de 2012

AL MATI 97KM CARRETERA AMB LA COLLA I A LA TARDA CARRETERA AMB EN MIA...un dia complert!!!

Bé aquí teniu la crònica d'avui dissabte.  Aquest matí la temperatura era relativament agradable, l'estació meteorològica de casa marcava uns 7º graus positius i hem decidit  sortir a fer una tirada de gairebé 100km de carretera. Hem anat fins a Llançà i la tornada  per Perafita. Ens han sortit un total de 97km. Durant els primer km ens ha acompanyat en Mia ja que no podia acompanyar-nos tota la tirada, a la tarda tenia previst assistir a una carrera a Palafrugell.
Entre tots hem agafat un bon ritme, personalment avui tenia bones sensacions. Un matí genial amb bona companyia.....i com diu la coneguda llei de  Murphy.....feia temps que no rebentava.....doncs aquí ho tens.....paffff......un pet com una gla....però sense pudor,clar! Ara toca descansar per poder fotre canya demà a Cantallops...fins demà companys!

Per cert... felicitar en Mia. Avui ha anat a lluitar com un gladiador contra el fred, els km a gran velocitat, les pujades infinites i els lleons..... unes màquines de tius i ties amb pedals de foc. Aquestes experiències són bones per entrenar els reptes que aquests anys els Esquenapelats ens hem marcat. Grans objectius, grans satisfaccions.    


Bien aquí tenéis la crónica de hoy. Esta mañana la temperatura era relativamente agradable, la estación meteorológica de casa marcaba unos 7º grados positivos y hemos decidido salir a hacer una salida de casi 100km de carretera. Hemos ido hasta Llançà y el retorno por Perafita. Nos han salido un total de 97km. Durante los primeros km nos ha acompañado Mia,  no podía acompañarnos toda la salida, por la tarde tenía previsto asistir a una carrera en Palafrugell. 


Entre todos hemos cogido un buen ritmo, personalmente hoy tenía buenas sensaciones. Una mañana genial con buena compañía.....y cómo dice  la famosa ley de Murphy..... hacía tiempo que no reventaba.....pues aquí lo tienes.....paffff......como un gran pedo....pero sin mal olor,claro! Ahora a descansar para poder dar caña mañana en Cantallops...hasta mañana compañeros!
Por cierto... felicitar a Mia. Hoy ha ido a luchar como un gladiador contra el frío, los km a gran velocidad, las subidas infinitas y los leones..... unas máquinas de tios y tías con pedales de fuego. Estas experiencias son buenas para entrenar los retos que este años los Esquenapelats nos hemos marcado. Grandes objetivos, grandes satisfacciones.          

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!