EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dimecres, 12 d’octubre de 2011

BTT TERRITORI TEODORO.......autèntic btt per les Gavarres.

Avui els Esquenapelats juntament amb en Marc Figueras i en Cristian hem anat cap a Mont-ras per poder fer una ruta preparada per el nostre company Teodoro, la  ruta de les Gavarres, pur i autèntic btt. Allà ens esperaven altres companys com en Joan Mendez (Basoli). Després de descarregar les màquines i preparar-nos hem pujat fins el quilometre 20aprox i després hem anat fent corriols sense parar.  Dir-vos que hem tingut sort ja que  no hem tingut cap averia mecànica en tot el matí, només un parell de punxades. Donar les gràcies al Teodoro per la meravellosa ruta d'autèntic BTT, ens ha fet gaudir i pedalar que és el que ens agrada. També gràcies a en TEO per l'aigua que ens ha proporcionat.
Espero poder gaudir de les teves rutes  més vegades....saludar al company Joan Duran, sempre ens agrada veure't baixar  com un senglar per aquests corriols,  jeje......us penjo unes fotos.....  


Hoy los Esquenapelats junto con  Marc Figueras y Cristian hemos ido hacia Mont-ras para poder hacer una ruta preparada por nuestro compañero Teodoro, la ruta de las Gavarres, puro y auténtico btt. Allá nos esperaban otros compañeros como  Joan Mendez (Basoli). Después de descargar las máquinas y prepararnos hemos subido hasta el kilometro 20aprox y después hemos ido cogiendo senderos sin cesar. Deciros que hemos tenido suerte puesto que no hemos tenido ninguna averia mecánica en toda la mañana, sólo un par de punzadas. Dar las gracias a Teodoro por la maravillosa ruta de auténtico *BTT, nos ha hecho disfrutar y pedalar que es lo que nos gusta. También gracias a TEO por el agua que nos ha proporcionado. 
Espero poder disfrutar de tus rutas más veces....saludar al compañero Joan Duran, siempre nos gusta verte bajar como un jabalí por estos senderos, *jeje......os cuelgo unas fotos..

1 comentari:

JOAN DURAN ha dit...

Bones sortidas com la de diumenge son una pasada, BON ROTLLO, COMPANYERISME i AUTENTIC BTT de aquesta manera es imposible que no t´agradi el btt, MOI felicitat al carreteros de L´Escala perque deunido com baixan. Ens veiem a la propera quedada

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!