EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 15 de maig de 2011

LES GOGES 2011......

Avui hem sortit de l'Escala ben aviat per anar a Banyoles a fer les Goges. Per recollir el dorsal calia estar al poliesportiu entre les 7 i les 7:30 ...... collons que aviat!! sobretot si has anat a dormir tard... però compensa!! Hem arribat bé de temps, ens hem preparat i ens hem col·locat a la graella de sortida. Hem trobat un company francès l'Alexandre Garrigues i a les 8 en punt han donat la sortida. Vinga  tots junts, quin escamot......afortunadament al cap d'uns km hem anat agafant ritme i ens hem anat avançant sempre amb molta precaució ja que les corbes, encara molles, patinaven de valent......el ritme que hem portat al llarg de la marxa curta, 78km en total,  ha estat bastant alt .. ...durant la ruta ens hem trobat alguns companys com els  bikers de Biciamics, el Doctore (puro acero vasco)...en Narcís...en  Bofill,.....en Joan Garcia (rally) de Sant Celoni, etc. A l'últim  avituallament ens hem parat a beure una mica d'aigua per finalitzar la marxa amb màxima hidratació.  Les sensacions han estat molt bones, estic content ja que torno  a agafar ritme.  L'organització de la marxa molt bona i professional....la veritat és que he gaudit molt....Afegir que  avui els Esquenapelats hem tornat a disfrutar d'una bona sortida amb bona companyia, bon rotllo i molt bon dia.

Hoy hemos salido de la Escala muy temprano para ir a hacer las Goges en Banyoles. Para recoger el dorsal había que estar en el polideportivo entre las 7 y las 7:30 ...... cojones que pronto no???!! sobre todo si has ido a dormir tarde... pero la historia es que compensa!! Hemos llegado a buena hora, nos hemos preparado y nos hemos colocado en la parrilla de salida. Hemos encontrado un compañero francés que se llama Alexandre Garrigues y a las 8 en punto han dado la salida. Venga todos juntos, qué pelotón......afortunadamente después de unos km hemos ido cogiendo ritmo y nos hemos ido avanzando siempre con mucha precaución dado que las curvas, todavía mojadas, patinaban de lo lindo......el ritmo  a lo largo de la marcha corta, 78km en total, ha sido bastante alto .. ...durante la ruta nos hemos encontrado algunos compañeros como los bikers de Biciamics, el Doctore (puro acero vasco),  Narcis...en Bofill,.....en Joan Garcia (rally) de Sant Celoni, etc. En el último abituallament nos hemos parado a beber un poco de agua para finalizar la marcha con máxima hidratación. 
Las sensaciones han sido muy buenas, estoy contento, veo que  vuelvo a coger ritmo. La organización de la marcha muy buena y profesional....la verdad es que he disfrutado mucho....Añadir que hoy los Esquenapelats hemos vuelto a disfrutar de una buena salida con buena compañía, buen rollo y muy buen día. 


2 comentaris:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Ep Moi, una salutació desde el Montseny. Jo he fet la llarga i coincideix-ho amb tu que es una prova ben organitzada i amb un recorregut molt maco.Aixó si, requereix un bon estat de forma pel final del Rocacorba.
Fins la propera.Salut.

Moi Llenas ha dit...

hOLA jOAN MOLT GUAPA LA RUTA, ESPERO TROBARNOS UNA ALTRE VEGADA....JO AL FINAL HE FET LA CURTA...

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!