EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

divendres, 22 d’abril de 2011

BTT EN ESTAT PUR!!! 52km...

Sort que no hem fet cas als homes del temps...deien que plouria tant i tant....bé, ara sí que ho fa però al matí hem pogut fer una bona sortida.  Ens hem llevat ben aviat i amb moltes ganes de passar un matí d'autèntic btt.  Ens hem desplaçat per la zona de Maçanet de Cabrenys......en principi volíem pujar a la Vajol i després a les antenas de les Salinas......però al final hem anat a la Vajol, a Maçanet de Cabrenys, hem baixat fins el pantà de Boadella, hem vorejat el balneari La Central....i per acabar cap a Darnius, el nostre punt de sortida i arribada.......Al final hem recorregut 52km de btt  en estat pur sobretot quan hem passat per la zona francesa que poden presumir d'uns  boscos molt  salvatges....esperem que demà es pugui sortir amb bici....ara està plovent a l'Escala però demà qui ho sap? ......salut.        
  Suerte que no hemos hecho caso a los hombres del tiempo...decían que llovería tanto y tanto....bien, ahora sí que lo hace pero por la mañana hemos podido hacer una buena salida. Nos hemos levantado  pronto y con muchas ganas de pasar una mañana de auténtico btt. Nos hemos desplazado por la zona de Maçanet de Cabrenys......en principio queríamos subir a la Vajol y después a las antenas de las Salinas......pero al final hemos ido a la Vajol, a Maçanet de Cabrenys, hemos bajado hasta el pantano de Boadella, hemos bordeado el balneario La Central....y para acabar hemos ido hacia Darnius, nuestro punto de salida y llegada.......Al final hemos recorrido 52km de btt en estado puro sobretodo cuando hemos pasado por la zona francesa que pueden presumir de unos bosques muy salvajes....esperamos que mañana se pueda salir en bici....ahora está lloviendo en la Escala pero mañana quién lo sabe? ......salud. 

5 comentaris:

mia ha dit...

cuan tinguem un dia lliure farem tota una ruta per el costat françes.si et queda algun dia de festa perdut, agafet un dimecres i ens emportem l'Oriol

Moi Llenas ha dit...

tens rao Mia mirare cuant puc fer festa salut!!

Eugenio ha dit...

Ja està el meu blog també actualitzat amb la sortida i jo també la faré completa algun dia, però al meu ritme i sense presses, me esperaré a una altra vida per fer-la amb vosaltres :-)
gràcies una altra vegada.

Eugenio ha dit...

Ja està el meu blog també actualitzat amb la sortida i jo també la faré completa algun dia, però al meu ritme i sense presses, me esperaré a una altra vida per fer-la amb vosaltres.
Gràcies una altra vegada.

Moi Llenas ha dit...

Hola Eugenio..va ser genial espero que poguem fer la ruta del avio cuant tu vulguis...salut

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!