EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 26 de març de 2011

MES CARRETERA 26-3-11 86km......

Avui  hem sortit a estirar les cames tota una colla de gent de l'Escala i voltants. En total ens  han sortit 86km de carretera pura i dura.  El nostre itinerari ha estat el següent: pujar i baixar la Ganga, a la Bisbal hem donat unes voltes fins passar per Vullpellac i tornant hem passat per Gualta i Torroella.
Entre els entrenaments que he realitzat durant aquesta setmana i la suma de l'estirada de cames d'avui, que ha estat a un bon ritme tirant a alt,   crec que em replantejaré anar a donar-ho tot a la carrera de demà a Sant Jordi  però bé,  un mateix  farà el que es pot, sobretot gaudir de la cursa i l'ambient que hi ha cada any....salut....Hoy hemos salido a estirar las piernas toda una pandilla de gente de l'Escala y alrededores. En total nos han salido 86km de carretera pura y dura. Nuestro itinerario ha sido el siguiente: subir y bajar la Ganga, en la Bisbal hemos dado unas vueltas hasta pasar por Vullpellac y volviendo hemos pasado por Gualta y Torroella.
Entre los entrenamientos que he realizado durante esta semana y la suma de la salida de  hoy, que ha estado a un buen ritmo, creo que me replantearé ir a darlo todo a la carrera de mañana en Sant Jordi pero bien, uno mismo hará lo que se pueda, sobre todo disfrutar de la carera y el ambiente que hay cada año....salud....

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!