EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 27 de març de 2011

BTT SANT JORDI DESVALLS.....

(fotoAgusti Esparducer)
(foto Raul Vera) ......Avui no tenia clar si descansar o sortir amb bici. L'únic que no volia fer era anar a Sant Jordi a fer la btt a maricón l'últim.... i, com no,  he anat a Sant Jordi a fer la btt a maricón l'últim.....Després d'inscriure'm i saludar als companys m'he col·locat a la sortida......i.... Bang!! petard i som-hi i ......vinga i ...vinga......i apa!!! les cames no funcionen com jo voldria, normal ja que no he descansat ni un dia en tota la setmana però segueixo, sempre endavant. De cop, veig el company Mia amb problemes de cadena. Li pregunto si li cal ajuda però em diu que segueixi tirant. Em notava les cames molt carregades i les pulsacions massa altes..... ara sí que veig que avui no és el meu dia però segueixo a un ritme bastant alt, juntament amb en Mia.....la veritat és que li dono les gràcies ja que m'ha servit de llebre durant tot el recorregut.

Vull agrair a l'organització la col·locació d'un company per possar-nos grassa a la cadena després de travessar el riu,  l'aigua ens arribava fins als genolls. 
En resum: circuit immillorable i l'organització un 10. A l'arribada hem assaborit un entrepà de collons i hem rebut l'obsequi que aquest any ens serà molt pràctic, una funda per sabates. Gràcies.
 Avui he  pogut gaudir d'un matí d'autèntic btt amb molt bon rotllo....en total 35km. Gràcies Narcís de Bicioci per les fotos, com sempre estas fet un fotògraf "on road"....salut.


Hoy no tenía claro si descansar o salir en bici. El único que no quería hacer era ir a Sant Jordi a hacer la carrera de btt a maricón el último.... y, como no,  he ido a Sant Jordi a hacer la btt a maricón el último.....después de inscribirme y saludar a los compañeros me he colocado a la salida......y.... Bang!! petardo que suena y manos a la obra y ......venga y ...venga......y ala!!! las piernas no funcionan como yo querría, normal puesto que no he descansado ni un día en toda la semana pero sigo, siempre adelante. De golpe, veo el compañero Mia con problemas de cadena. Le pregunto si le hace falta ayuda pero me dice que siga tirando. Me notaba las piernas muy cargadas y las pulsaciones demasiado altas..... ahora sí que veo que hoy no es mi día pero sigo a un ritmo bastante alto, junto con Mia.....la  verdad es que le doy las gracias,  me ha servido de liebre durante todo el recorrido. 
Quiero agradecer a la organización la colocación de un compañero para ponernos grasa en la cadena después de atravesar el río, el agua nos llegaba hasta las rodillas......En resumen: circuito inmejorable y la organización un 10. 
Al llegada hemos saboreado un bocadillo de cojones y hemos recibido  el obsequio que este año nos será muy práctico, una funda para zapatos. Gracias. Hoy he podido disfrutar de una mañana de auténtico btt con muy buen rollo....en total 35km. Gracias Narcís de Bicioci por las fotos, como siempre estas hecho un fotógrafo "on road"....salud.
(fotos Bicioci)


LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!