EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 12 de febrer de 2011

CARRETERA - avui començo a sumar km per la Quebrantahuesos.

 Avui començo a sumar km per preparar la QH'11. A primera hora hi havia un xic de boira peró afortunadament  ha sortit el sol i ens ha acompanyat gairebé en tot l'itinerari. 
En la ruta d'avui hem fet 96km. Per començar hem agafat direcció Santa Pellaia. Un cop hem coronat el cim ens hem trobat  amb la colla de Biciamics. Entre ells hi havia el distingit  DOCTORE..jeje... puro acero vasco. Hem compartit alguns km junts....alguns d'ells també faran la QuebrantaHuesos. 
A la tornada hem anat recorrent pobles com Monells,  Madremanya, Millas, Pubol, Parlavà, etc........fins arribar a l'Escala. Demà sortirem a les 9 del matí a fer més km...salut.....
Hoy empiezo a sumar km para preparar la QH'11. A primera hora había un poco de niebla pero afortunadamente ha salido el sol y nos ha acompañado casi en todo el itinerario. 
En la ruta de hoy hemos hecho 96km. Para empezar hemos ido dirección Santa Pellaia. Una vez coronado la cima nos hemos encontrado con la pandilla de Biciamics. Entre ellos estaba el distinguido DOCTORE .. jeje ... puro acero vasco. Hemos compartido algunos km juntos .... algunos de ellos también harán la Quebrantahuesos. A la vuelta hemos ido recorriendo pueblos como Monells, Madremanya, Millas, Pubol, Parlavà, etc ........ hasta llegar a la Escala. Mañana saldremos a las 9 de la mañana para hacer más km ... salud .....


LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!