EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 5 de desembre de 2010

20ª MARXA DELS ARROSSARS......GENIAL!!!!!!

 Avui m'ha costat llevar-me i a tota hòstia he pogut anar al bar on havíem quedat amb en Xavi i en Pere per anar cap a Pals. Un cop allà hem fet les inscripcions i després de xerrar amb companys de batalla ens han donat la sortida. Tenia plantejat rodar al costat d'en Xavi i en Pere....peró ......m'he adonat que avui tenia bon ritme i he decidit aprofitar i anar tirant fins arribar a la zona del bosc i estalviar-me embussos. 
Des de que hem deixat la pista hem començat a corriolejar sense parar, la veritat és que no em pensava que per la zona de Pals tinguessin  corriols tant guapos .....felicitar l'organització per fer-me gaudir d'un matí de diumenge d'autèntic BTT.....Com que al començament havia cremat molta gasolina  per poder anar remuntant posicions he tingut que baixar el ritme per poder arribar en condicions. Han sortit 33km i diria que bastants durs......salut!!!!    (vull donar les gràcies a en Narcis de Bicioci per les fotos,  Gràcies!!!)


Hoy me ha costado levantarme y a toda hostia he podido ir al bar donde habíamos quedado con  Xavi y  Pere para ir hacia Pals. Un vez allá hemos hecho las inscripciones y después de charlar con compañeros de batalla nos han dado la salida. Tenía planteado rodar junto a Xavi y Pere....peró ......me he dado cuenta que hoy tenía buen ritmo y he decidido aprovechar e ir tirando hasta llegar a la zona del bosque y ahorrarme atascos. 
Desde que hemos dejado la pista hemos empezado a pedalear por grandes senderos sin cesar, la verdad es que no me pensaba que por la zona de Pals tuvieran  senderos tan guapos .....felicitar la organización para hacerme disfrutar de una mañana de domingo de auténtico *BTT.....dado que había quemado mucha gasolina al inizio para poder ir remontando posiciones  he tenido que bajar el ritmo para poder llegar en condiciones. Han salido 33km y diría que bastantes duros......salud!!!!
(quiero dar las gracias a Narcis de Bicioci por las fotos, Gracias!!!)LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!