EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 28 de novembre de 2010

BTT PEL MONTGRI..........AMB ELS "ESPATLLATS"....

 Avui volia anar al Boló a fer l'última carrera de la Copa Gironina pero la mandra i les poques ganes de competir m'han fet desistir. Així que avui he sortit per territori conegut i acompanyat per la colla de btt del poble anomenats "Espatllats". 

Al sortir de casa m'he  trobat  en Xevi Pagés i tots dos hem tirat pel corriol dels arbres fins trobar-nos amb la colla dels espatllats que  gaudien de la companyia d'en Brugués i la seva filla Paula. A l'altura de la casa del guarda hem decidit dedicar  el matí als corriols del Montgrí i aixó hem fet: btt a tope jejeje.......Destacar el bon rotllo  dels espatllats i espero gaudir de la seva companyia en moltes més jornades de btt......ens han sortit un total de 27km..........salut


Hoy quería ir al Boló a hacer la última carrera de la Copa Gironina pero la pereza y las pocas ganas de competir me han hecho desistir. Así que hoy he salido por territorio conocido y acompañado por la pandilla de btt del pueblo llamados "Espatllats". 

Al salir de casa me he encontrado con Xevi Pagés y los dos hemos ido hacia el sendero de los árboles hasta encontrarnos con la pandilla de los espatllats que disfrutaban de la compañía de Brugués y su hija Paula. A la altura de la casa del guarda hemos decidido dedicar la mañana a los senderos del *Montgrí y eso hemos hecho: *btt a tope *jejeje.......Destacar el buen rollo de los espatllats y espero disfrutar de su compañía en muchas más jornadas de *btt......nos han salido un total de 27km..........salud

5 comentaris:

xavi ha dit...

Eeeeiiii i aquesta flash com va?

Moi Llenas ha dit...

Hola Xavi la Flash va de coña sobretor la Lefti es una pasada cuidat!!

willis ha dit...

Ja m'agrada ja,que els que sou cracs i aneu disparats per aquests camins...,de tan en tan baixeu a la terra i pedaleu amb la gent normal (que em perdonin els "espatllats")

Moi Llenas ha dit...

Willis tens rao la veritat es que va ser un mati genial salut!!!

Anònim ha dit...

nen en Xevi Pagès no es diu Xevi es diu Xavi cullons que tot ho gironitzes tu!! hombre ya!

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!