EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dimecres, 20 d’octubre de 2010

CAMPIONAT PAISOS CATALANS...

El proper diumenge arrenca Campionat dels Països Catalans de BTT a Maçanet de Cabrenys, com primera seu, sent El Voló del Rosselló, a la Catalunya Nord, la segona el 28 de novembre. Totes dues curses formen part de la Copa Gironina de BTT, que es celebra amb 8 proves puntuables per diferents categories. A El Voló està previst el lliurament dels 27 maillots de campió i campiona per a totes les categories, des de benjamí fins a veterans, més un obsequi record a tots els participants. Recordem que el límit físic dels Països Catalans comprèn Catalunya Sud, Catalunya Nord, País Valencià, Andorra, Illes Balears i Sardenya.
L´ organització de les dues proves del campionat es disputaran en circuits de uns 30 i 20 quilòmetres, segons categories, i altres en circuits petits de promoció pels nens i nenes, com ja es fa a tota la Copa Gironina. La primera cursa començarà a les 10 hores del matí i el preu d’inscripció és de 12 € i 5 € per la promoció.
                                                                                                                                                                                            El próximo domingo arranca Campeonato de los Países Catalanes de *BTT en Maçanet de Cabrenys, como primera sede, siendo El *Voló del Rosselló, en la Cataluña Norte, la segunda el 28 de noviembre. Las dos cursas forman parte de la Copa Gerundense de *BTT, que se celebra con 8 pruebas *puntuables por diferentes categorías. Al *Voló está previsto la entrega de los 27 *maillots de campeón y campeona para todas las categorías, desde benjamín hasta veteranos, más un obsequio recuerdo a todos los participantes. Recordamos que el límite físico de los Países Catalanes comprende Cataluña Sur, Cataluña Norte, País Valenciano, Andorra, Islas Baleares y Cerdeña.
L´ organización de las dos pruebas del campeonato se disputarán en circuitos de unos 30 y 20 kilómetros, según categorías, y otras en circuitos pequeños de promoción por los niños y niñas, como ya se hace a toda la Copa Gerundense. La prima empezará a las 10 horas de la mañana y el precio de inscripción es de 12 € y 5 € por la promoción.

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!