EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 26 de setembre de 2010

BTT AMB PEDRITO....


 Avui, com que la tramuntana feia impossible agafar la bici de carretera, jo i en Pedrito hem decidit agafar la bici de muntanya. 
Aprofitant que  feien el Roadbook Conrad Lloberas ens hem dirgit fins el Puig Segalar on sabíem que hi havia un control, i així poder veure passar alguns companys. 
Un cop allà  hem vist el Pescailla que feia la ruta amb gent d'Impuls.....la veritat fotia un fred que pelava,  la tramuntana era molt freda.....  Ja baixant hem decidit fer una de les pujades  fortes del circuit, era durilla. Seguidament hem  baixat cap a Albons on ja cansats del fred i el fort vent hem decidit tornar cap a casa... ens han sortit 35km aprox .....salut .....Hoy, ya que la tramuntana hacía imposible coger la bici de carretera, yo y Pedrito hemos decidido coger la bici de montaña. 
Aprovechando que hacían el *Roadbook *Conrad *Lloberas nos hemos *dirigido hasta Puig *Segalar donde *sabíamos que había un *control, y así poder ver pasar algunos compañeros. 
Un vez allí hemos visto el *Pescailla que hacía la ruta con gente de Impuls.....la verdad hacía un frío que pelaba, la tramuntana era muy fría..... Ya bajando hemos decidido hacer una de las subidas fuertes del circuito, era  durilla. Seguidamente hemos bajado hacia Albons donde ya cansados del frío y el fuerte viento hemos decidido volver hacia casa... nos han salido 35km *aprox .....salud .....

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!