EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 13 de juny de 2010

AVUI CARRETERA ANANT SUMANT KM.....

 Avui,  segons deien les previsions,  no es podria sortir del mal temps que tenia que fer,  peró com sempre, aquests del temps no s'enteran de res!!!   Sort que no els hem fet cas!!! Hem sortit a rodar amb carretera. Ens hem cascat 96km a bon ritme. Hem sortit de l'Escala direcció la Ganga. L'hem pujat i baixat pels dos costats i de tornada hem voltat pels pobles del Baix Emporda: Serra d'Aro-Llavia-Gualta-Torroella etc. Les sensacions molt bones..aquest any ja porto 4.567km de carretera i 1.456 de muntanya bé  bé bé ......jejejeje  ...    (avui el Pescadilla ...Brugues... estrenava la màquina nova,  una Scott de 6.600kilos tot un pes pluma no? )Hoy, segun decían las previsiones, no se podría salir del mal tiempo que tenía que hacer, peró como siempre, estos del tiempo no se enteran de nada!!! Suerte que no los hemos hecho caso!!! Hemos salido a rodar en carretera. Nos hemos cascado 96km a buen ritmo. Hemos salido de l'Escala dirección la Ganga. La hemos subido y bajado por los dos lados y de vuelta hemos pasado por los pueblos del Baix Empordà: Serra d'Aro-Llavia-Gualta-Torroella etc. Las sensaciones muy buenas..este año ya llevo 4.567km de carretera y 1.456 de montaña bien bien bien ......jejejeje ... (hoy el Pescadilla ...Brugues... estrenaba la máquina nueva,  una Scott de 6.600kilos todo un peso pluma no? )

6 comentaris:

EDU ha dit...

vinga mes canya!!!!!, faras la volta al mon.....
cuidat.. aviat hens veurem amb la bici

Pere ha dit...

Ostres!!!! Jo diria que aquesta ultima Pinarelo blanca l'he vist a la ganga al voltant de les 11h. Jo vaixava del pig d'arques amb la btt.

Salut i rutes.

XAVI ha dit...

Estic amb vosaltres, va fer un dia genial, tot era que havia de ploure. Per cert, déu n'hi do amb l'Scott, 6'600 kg.

Moi Llenas ha dit...

Hola Edu..em de fer molts kilometres per poder estar frts jejeje.cuidat!

Moi Llenas ha dit...

Pere.. si si la Pinarelo blanca era d'estreno, varem pujar 2 vegades la ganga per no perdre pistonada cuidat company!

Moi Llenas ha dit...

Xavi....la scott la veritat es que es una pasada quina enveja, pero porta components molt bons i la veritat molt cars, cuidat company!!!

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!