EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 16 de maig de 2010

VISITA A L'AMAT A BANYOLES - TEST MASSAI 400....

 Avui hem sortit direcció  Banyoles per fer un bon entrenament  i al mateix temps anar a donar ànims a l'Amat Towel. El seu repte és fer 400km al voltant de l'estany i com no i hem anat a donar recolzament i fer-nos algunes fotos amb ell i molta altre gent,  amants del ciclisme,  com en Beníz que també era allà.
A l'arribar hem anat direcció a l'esglèsia de Porqueres on hi havia el punt de sortida. Hem fet només una volta ja que alguns companys del darrera  han caigut i hem hagut de parar....després de solucionar el problema i veure que ningú s'ha fet res de mal,  hem decidit marxar cap a l'Escala. La tramuntana ens ha donat una empenta quan passavem per Sant Pere Pescador....i hem fet un total de 106km un bon entreno no???..............i demà més carretera...salut.
Hoy hemos salido dirección Banyoles para hacer un buen entrenamiento y al mismo tiempo ir a dar ánimos a Amat Towel. Su reto es hacer 400km alrededor del estanque y como no  hemos ido a dar animos y hacernos algunas fotos con él y mucha otro gente, amantes del ciclismo, como  Benítez que también estaba allí. 
Al llegar hemos ido dirección a la iglesia de Porqueres dónde había el punto de salida. Hemos hecho sólo una vuelta puesto que algunos compañeros se han caído y hemos preferido parar....tras solucionar el problema y ver que nadie se habia hecho daño, hemos decidido marchar  hacia la Escala. La tramuntana nos ha dado un empujón cuando pasavamos por Sant Pere Pescador....y hemos hecho un total de 106km un buen entreno no? y mañana más carretera

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!