EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 23 de maig de 2010

CABRERES 2010

Avui ens ha tocat llevar-nos ben aviat per fer el Cabreres. Després de preparar la màquina i tot l'equip hem sortit cap  allà....A l'arribar, a primera hora,  ja hem notat que avui tothom havia matinat, estava   ple a petar...Ens hem possat les piles....i vinga a fer cua per recollir el dorsal. Hem fet la sortida  cap a les 7:45aprox....Al començament ha estat complicat, massa  gent, moltes cues,  basses de fang etc.....peró a l'arribar al primer  abituallament hem incrementat el ritme per escampar la boira aprofitant  que la gent es quedava parada recarregant aigua. Nosaltres,  en Jordi i jo, hem seguit fins el segon abituallament que era on donaven l'esmorzar. Hem recarregat els bidons d'aigua  i a pedalar.... Des d'aquest punt la cosa ha canviat, menys gent i amb més nivell. La duresa augmenta en qüestió de fang peró, com sempre,  prova superada,  jeje...Hem atravessat rieres i basses super enfangades peró les impressions han estat bones, un gran dia de btt pur i dur....Amb el company Jordi (Pinarello) hem rodat, en tot moment, a un bon ritme i a un bon nivell i hem gaudit de tota la ruta en tots els sentits....ens ho hem passat molt bé. Al final ens han sortit 57km.....Per acabar dir que la organització ha estat correcte i sobretot l'últim avituallament, el millor de tots, ja que oferien de tot, fins hi tot esprai de cadena....Salut .... ara toca recuperar-nos..........estic valorant si faig la Tramunbike, ja veurem.....!!!!!! Hoy nos ha tocado madrugar para ir  al Cabreres. Tras preparar la máquina y todo el equipo hemos salida hacia allí...Al  llegar, a primera hora, ya hemos notado que hoy todo el mundo había madrugado, estaba lleno a rebentar...Nos hemos puesto las pilas....y venga a hacer cola para recoger el dorsal. Hemos hecho la salida hacia las 7:45aprox....Al comienzo ha sido complicado, demasiada gente, muchas colas, balsas de barro etc.....peró al llegar al primer abituallament hemos incrementado el ritmo para aprovechar  que la gente se quedaba parada recargando agua. Nosotros, en Jordi y yo, hemos seguido hasta el segundo abituallament que era donde daban el desayuno. Hemos recargado los bidones de agua y a pedalar.... Desde este punto la cosa ha cambiado, menos gente y con más nivel. La dureza aumenta en cuestión de barro peró, como siempre, prueba superada, jeje...Hemos cruzado rieras y balsas  peró las impresiones han sido buenas, un gran día de btt puro y duro....Con el compañero Jordi (Pinarello) hemos rodado, en todo momento, a un buen ritmo y a un buen nivel y hemos disfrutado de toda la ruta en todos los sentidos....nos lo hemos pasado muy bien. Al final nos han salido 57km.....Para terminar decir que la organización ha sido correcta y sobre todo el último abituallamento, el mejor de todos, puesto que ofrecían de todo, incluso esprai de cadena....Salud .... ahora toca recuperarnos..........estoy valorando si hago la Tramunbike, ya veremos.....!!!!!! FAS PIPI JORDI? jeje...

4 comentaris:

EDU ha dit...

Moi
¿quins temsps heu fet?
segur que bons pq anaveu a piñon....
je..je.
Edu

jORDi BAUTiSTA ha dit...

molt be crack!!! tu si que tens experiencia no com jo que surto a l'hora dels dumingueros i arribo quan ja no hi ha ni cristo!!!!
recorregut espectacular però aixo si s'ho han currat!!!! va tiu fes la tramun!!!diuen que es la canya amb patinete...jo no puc anar-hi sóc a lleide!!!quina me que coicideixi!! ja contaràs que...!!!!

Moi Llenas ha dit...

Hola Edu dons el temps no el se ya que no teniem clasificacio pero segur que era bo.....cuidat.

Moi Llenas ha dit...

Hola Jordi va servir per fer un bon entrenament,pero quines ques ehhhh!!! la tramunbuke la fare jeje.....

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!