EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dijous, 11 de març de 2010

YA QUEDA MENYS BANYOLES!!!!!


Horaris de Banyoles (12-03-2010) 
 
 
Falten poques hores ja per la primera prova del Superprestigi Massi-Open d'Espanya BTT que tindrà lloc aquest diumenge a Banyoles. Aquesta cita serà també la primera de les set proves del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional 2010.

En aquesta primera prova és de les més esperades de la temporada, ja que és on tindrà lloc la presentació de tots els equips que participaran alSuperprestigi Massi o al Gran Premi Massi 2010.
 
 
El tret de sortida a un cap de setmana d'allò més interessant pels corredors i amants del btt serà  divendres 12 de març a les 17.30h amb la Presentació Oficial de la prova a la Sala de la Biblioteca de l’Ajuntament de Banyoles.
 
Com que s'espera una participació molt elevada de corredors d'arreu de la Península i Balears i també un gran nombre de corredors provinents de França, entre d'altres indrets, les inscripcions s'obriran el dissabte dia 13 de març de 11h a 18h per tal que els corredors que ho desitgin puguin recollir ja el seu dorsal. I a les 18h de la tarda hi haurà la reunió d'equips on s'acabarà d'informar als caps d'equips dels últims detalls de la prova (nº de voltes per cadascuna de les categories, ubicació de les zones tècniques, etc.).
 
El dia més esperat però serà el diumenge 14 de març, amb l'arrencada de les competició d'aquest 2010 on tots els bikers estan a punt per mesurar l'estat de forces d'aquesta temporada. A partir de les 7.30h  s'obriran les inscripcions per tal de poder recollir el dorsal que s'haurà de conservar per tota la temporada, i a continuació, a les 9.15h hi haurà la presentació de tots els equips presents a la competició.
 
A les 9.45 els corredors ja hauran d'estar a punt a les corralines de sortida per tal que els àrbits els puguin cridar per donar-los el seu ordre de sortida. I a les10h tindrà lloc la primera de les sortides del matí, amb les categories èlit femení, cadets, júniors, master 30, master 40, master 50-60.
 
 
I a les 12h tindrà lloc la segona de les sortides, amb la categoria reina, on correran els sub 21, sub 23 i èlits. Aquests també hauran d'estar a punt 15' abans de la seva sortida (11.45h) per tal de passar pel registre de sortida.
 
I finalment, l'entrega de premis als guanyadors de les diverses categories es realitzarà a les 14h a la zona de meta.

2 comentaris:

sicsu71 ha dit...

Sort company!!

Moi Llenas ha dit...

Gracies sicsu, espero veuret per alla.....

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!