EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 28 de març de 2010

OPEN TACTIC FORNELLS DE LA SELVA

Avui ha tocat fer la segona carrera de la Caixa Girona (open tactic) .....després d'arribar i preparar les màquines hem fet la inscripció, col·locat el dorsal i cap a les carpes a fer petar la xerrada amb els companys.....Com sempre la sortida ha estat a les 10:25,  una mica tard peró les normes són aquestes...ens hem col·locat a la sortida i el senyor Moradell ha anat cantat la graell,  ens hem col·locat tots al darrera i vinga...sortida i maricón l'últim. Hem arrencat per camí-asfaltat fins a girar a l'esquerra on el company Florenci s'ha fotut una òstia de collons (espero que et recuperis aviat). Al primer corriol hi ha hagut descontrol.   La gent que no havia apretat prou a la sortida s'han colat pel mig del  camp i és clar,  m'ha passat fins hi tot el que no pedala........Bé,  he fotut quatre crits a aquests espavilats i aquest crit de guerra m'ha donat més energia per remontar-ne uns quants  i a seguir que tot just acabem de començar. 
Aquest circuit és molt tècnic i no es pot adelantar  al personal ja que és tot corriol-monorail i amb tants bikers  es formen unes cues de collons....peró.... segueixo fent el que puc adelantant i recuperant posicions.
La carrera m'ha agradat molt i el circuit un dels millors del campionat. 
Felicitar a tota la gent del Btt Fornells pel circuit i organització.......les sensacions han estat fenomenals i veig que  segueixo evolucionant.......us deixo unes fotos d'avui......salutt!!!! 

Hoy hemos ido a hacer la segunda carrera de la Caixa Girona (open tactic) .....tras llegar y preparar las máquinas hemos hecho la inscripción, colocado el dorsal y hacia las carpas a  charlar con los compañeros.....Como siempre la salida ha estado a las 10:25 , algo tarde peró las normas son estas...nos hemos colocado en la salida y el señor Moradell ha ido cantando la parrilla, nos hemos colocado detrás y venga...salida y maricón el último. 
Hemos arrancado por camino-asfaltado hasta girar a la izquierda dónde el compañero Florenci se ha metido una òstia de cojones (espero que te recuperes pronto). En el primer sendero  ha habido un poco de descontrol. La gente que no había apretado lo suficiente en el momento de  la salida se han colado  por medio del campo y claro está, me ha pasado hasta  el que no pedala........Bien, he metido cuatro gritos a estos avispados y este grito de guerra me ha dado más energía para remontar a unos cuantos  y a seguir que apenas acabamos de empezar. 
Este circuito es muy técnico y no se puede adelantar al personal dado que es todo corriol-monorail y con tantos bikers se forman unas colas de cojones....peró.... sigo adelantando y recuperando posiciones.
La carrera me ha gustado mucho y el circuito uno de los mejores del campeonato. 
Felicitar a toda la gente del Btt Fornells por el circuito y organización.......las sensaciones han sido fenomenales y veo que sigo evolucionando.......os dejo unas fotos de hoy......salutt!!!!

6 comentaris:

Paco de Cadaqués ha dit...

Molt bé Moi..!!! tots hem fet el que hem pogut.El tema dels embussos ens a tocat a quasi tots.Lo més important es no pendra mal,que ja tenim una edat...!!!Jo més que tu..
Salut company..!!

Moi Llenas ha dit...

Hola Paco tens rao, pero la veritat ens em divertit molt...

EDU ha dit...

Moi, com sempre un Crak¡¡¡, segur que t ho has passat be, ha que si? ja saps el proxim cop PEU A BAIX.
Salut

Moi Llenas ha dit...

Tens rao Edu....peu a baix ...ens veiem

mans netes ha dit...

si ,si ,si molt xulu el circuit
em de repetir ya!!!!

Moi Llenas ha dit...

Mans netes....el repetirem cuant vulguis salut...

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!