EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 12 de desembre de 2009

1ª SORTIDA RADIKALBIKES CARRETERA.....

Hola,  avui hem fet la primera sortida de carretera de RADIKALBIKES amb en Marc Trayter. Sort del fred del principi que ens ha mantingut una mica tranquils però només al principi. Les mans ens feien figa, les teniem completament   glaçades.......deu ni dó!
 Bé,  hem sortit de la botiga direcció Fornells per la carretera de les pomeres i hem anat a buscar la carretera que ve de Caldes de Malavella cap a Cassà. un cop hem arribat a   Cassà hem agafat la caretera de Santa Pellaia cap a Monells i després direcció Madremanya on hem enfilat cap a la carretera dels Àngels. Ens hem tornat a posar a prova, jejejje ..... ja no recordava lo dur que és pujar als Àngels per aquest costat ... però com sempre...pova superada i amb nota!!!
En tot moment m'he sentit bé pero veig que encara no estic tot lo fort que voldria estar així que toca rodar i rodar i rodar...... jajaja......
Un cop a d'alt hem baixat frenèticament  darrera d'en Trayter que realment està molt fort.
La roba de l'equip m'ha agradat molt. Feiem molta paxoca tots iguals.  Realment aquest any........serà un  bon any jejejej.....salut a tots.....a demà sortirem amb en Marc Trayter pel Montgri a fer un circuit del qual ell n'és el creador adeuuu...... hem fet: 

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!