EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 15 de novembre de 2009

1ª MARXA BTT de L'ESTRAPERLO a MAÇANET

   Avui, ens hem llevat a les 6 per poder arribar aviat a Maçanet. Ens han acompanyat  el company Mia, en Jordi i en David. A l'arribar al poble, aprox a les 8.00, hem anat a fer les inscripcions, que eren gratuïtes per tothom i seguidament hem anat a descarregar les bicis per anar  a la plaça i començar la pedalada.
    Hem sortit tots junts. Hem travessant el poble i hem començant a fer el camí de pujada fins arribar a l'avituallament, sempre sense passar el guia.
Jo i en David hem decidit  col·locar-nos al capdavant per no perdre'ns i arribar fins a l'avituallament que era parada obligatoria per reagrupar-nos tots i prendre quelcom que ens dongués una mica d'energia com aigua, grills de taronja, i al mateix temps,  feiem temps esperant que arribes  tothom. Després de mitja hora aproximadament d'espera, ens hem reagrupats tots i hem escoltat un petit discrus de l'organització que ens advertia sobre els perills de la baixada.
Hem baixat a gran velocitat i en tot moment pensava....que si per algun motiu queia caldria un helicòpter per recollir-me, jiji. El marcador ha donat una punta de 57km/hora baixant per aquests camins. Desprès de la ràpida i perillosa baixada hem fet un petit reagupament i hem fet mig  km de  carretera asfaltada fins entrar a un altre camí que quedava a mà dreta per  fenr petits puja i baixes i alguna baixada més llarga.  A l'arribar a Tapis, ens han comentat que havia caigut un company biker i que realment s'havia fet mal. Des d'aqui et donem ànims per recuperar-te el més aviat possible. Desprès hem enfilat els últims km fins a Maçanet.
Destacar un corriol molt tècnic de baixada que realment possava les piles a qualsevol biker.
A l'arriba al poble ens hem pogut donar una bona dutxa amb aigua calenta, que és molt important, i seguidament ens esperava un piscolabis  i sardanes per a tothom. Felicitats a l'organització i esperem que l'any vinent es faci la II pedalada de l'Estraperlo.

He pogut saludar a 2 companys del Btt Girona i altres companys que comparteixen aquesta gran afició. Salut a tothom i fins la pròxima.

1 comentari:

Paco de Cadaqués ha dit...

Hola Moi,veig que t'agradat molt aquesta pedalada per Massanet .A mi m'hagues agradat fer-la però tenia la cursa de Mont-Ras .A veure si saps alg'u que tingui el track per poguer-la fer un altre dia em el meu gps.Merci.
Ens veiem company.

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!