EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 25 d’octubre de 2009

II MARXA BTT PERELADA

Avui, un any desprès, he tornat anar a la II Pedalada a Peralada, amb companyia d'en Mia i d'en Jordi.
A l'arribà hem fet la inscripció de la marxa llarga, 38km aprox, 10€ els federats i 13€ els no federats.
Desprès de descarregar les màquines i fer un petit escalfament, ens hem situat a la parrilla de sortida. Un cop ha petat el petard hem sortit neutralitzats fent una petita volta turistica pel poble i seguidament  ens hem endinssat en els diversos camins de muntanya. El circuit no ha estat massa tècnic. Principalment era tot pista passada per camps i camins de pas. Hem pedalat per la línia elèctrica, que era curta i fàcil. Tot  molt ben senyalitzat però  amb molt de fang degut a les pluges.
Destacar que  tan a la sortida com a mig recorregut hem travessat un riu que ens ha refrescat els peus per tota la marxa. Jo,  personalment,  no he tingut bones sensacions, més que res perquè a l'inici  anava en primeres posicions, seguit d'en Mia i en Pau, i hem anat junts els primers km peró .....   al no trobar-me al 100% i faltar-me forçes per poder aguntar el ritme imposat,  he decidit treure gas a la burra i fer la meva pròpia marxa, al meu ritme i així poguer acabar la pedalada amb bones condicions.
Destacar la bona feina d'en Mia i en Pau, i també, com podeu veure a les fotos, destacar les ganes de l'Eva, la parella d'en Pau, que ha fet la marxa curta i ha arribat esplèndidament amb ganes de fer moltes més amb en Pau, no?
Al fer la última recta d'asfalt fins arribar a la linia de meta, les meves forces  eren ja mínimes i per postres tenia males sensacions estomacals, diguem que avui no era al meu dia.
He aprofitat, mentres esperàvem l'arribada d'en Jordi, per recuperar-me. Un cop ha arribat hem comentat la jugada. Ell ha tingut 2 caigudes  i una d'elles era convenient que se l'anès a curar.
Desprès de menjar la botifarra, ens hem esperat al sorteig i a l'entrega de premis.
Agraïr a l'organització per els bons avituallaments, la bona senyalització i agraïr l' obsequi d'una botella de vi i recordar-vos que us anime'm a que  continueu fent una 3era pedalada l'any vinent.


LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!