EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 8 d’agost de 2009

SORTIDA BTT BASSEGODA (sherpa MIA)

Avui, hem decidit agafar la bici de muntanya, així no perdem la trempera que ens dóna l'autèntic BTT ja que últimament fem sempre carretera. Al final jo, en Mia i el seu brother hem decidit fer una ruta btt pel Bassegoda, deu ni dó amb la ruta dels "collons"!!!!
Hem sortit de l'Escala a 1/4 de 8. Un cop hem carregat les bicis al cotxe, hem anat tirant fins Lladó. Allà hem deixat el cotxe i hem començat la ruta 28 que ens ofereix el centre Btt de la zona: Lladó - Albanyà - Bassegoda - Lladó.
Sortim de Lladó direcció el Pujol per fer el mateix recorregut de les rutes 26-27. Ens arribem, passant pel Puig de Suro, fins Albanyà. Des d'allà seguirem la ruta número 8 per arribar fins el Puig del Bassegoda. Enfilem cap a Lliurona per seguir direcció Sant Benet, i resseguir el GR-2 per tornar a Lladó. Aquesta ruta és d'una gran dificultat per la distància entre els desnivells que s'han de superar. Avui també s'ha agreujat per la calor, hem parat reiterades vegades per recarregar aigua i recuperar forces. Destacar en tot moment els bon rotllo que tots 3 hem tingut i reconèixer que hem gaudit de la natura pura i dura de l'Alta Garrotxa. Avui al vespre anem a la marxa nocturna que organitza Impuls Medes Bike, 10km ...Salut i demà més.
PD: Al final ens hem cascat 63,15km.LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!