EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 16 d’agost de 2009

Pujada al Coll de Banyuls

Avui han sortit de bon matí, a les 9 en punt des del Pa fi. Ja que jo he arribat a les 9.05 i ja eren fora. Afortunadament en Mia m'ha esperat i els hem atrapat a l'altura d'Empúries. Hem anat a bon ritme sempre tenint escapat un grupet liderat per en Joan de Sant Celoni.
A l'altura de Peralada els hem atrapat i hem continuat tots junts fins a Espolla. allà cadascú ha agafat el seu ritme fins a pujar fins a d'alt de Coll de Banyuls. La veritat feia molta calor i m'he sentit carregat de cames, desprès de la sortida de muntanya d'ahir. La baixada ha estat ràpida, comparat amb la lenta pujada al coll.
La tornada ha estat lleugerament ràpida ja que tothom està molt fort i aguantem ritmes molt alts. Ens hem cascat 100km en total. Aquí teniu algunes fotos de la sortida d'avui. Fins la propera.
2 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

boNICA ruta!! per aquí mi va portar fa 2 anys l'Amic Joan Calls... col de Banyuls , Banyuls de Mer i el Guapo port del Monestir de St. Pere ... que b us ho passeu crack!! records.

Moi Llenas ha dit...

Gracies tio la veritat es que feia molta calor pero en Joan es una maquina i es nota que es de San Celoni. per aqui li diuen LA LOCOMOTORA jajaja cuidat Massai!!!

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!