EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 10 de maig de 2009

MARXA BTT A SANT JORDI DESVALLS


Companys, us penjo algunes fotos de la marxa BTT de St. Jordi Desvalls.
He anat acompanyat de les meves nenes,mireu-les que maques que són, com 2 princeses. També s'han animat a fer la marxa 2 bons amics, en Paco "el pintor" i en Cosme.
Hem optat per fer la ruta llarga de 38km. Aquestes marxes sempre són una bona excusa per trobar companys de "viciats a la bici" com en Paco de Cadaquès, en Pallí, alguns impulsors que no fallen mai, i altres coneguts.
Només de sortir i començar a apretar he tingut un lapsus mental i m'he perdut, sisi... he sortit de la ruta, increíble oi? les ganes poden més que qualsevol disgust i he girat cua i he tornat, apretant més per recuperar posicions, a reincorporar-me a la marxa. Un bon començament ha estat quan hem quedat ben nets de peus al travessar el riu. Un dels millors moments ha estat baixar, altantorrrr no pujar, la "línia elèctrica". Ha estat un moment de baixada molt divertit, sobretot quan alguns han caigut de caps a terra, eh Paco? fora bromes, l'important és que no t'has fet mal!
Desprès de fer molts corriols i esforços en algunes dures pujades he arribat, travessant el pont de fusta, follat com un llamp desitjant veure les nenes i gaudir de l'arribada, la botifarrada i la gentada. Des d'aquí felicitar el club ciclista Sant Jordi Desvalls per la bona organització i la gran currada de marxa que ens han brindat. Fins l'any vinent!!LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!