EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

diumenge, 24 de maig de 2009

Cabrerès 2009 en Moi, Paco i Cosme.. ahh i L'Eva

Avui ens hem llevat a les 03.30, hem ben matinat per preparar-nos per anar a Santa Maria del Corcó i ser dels primers per agafar el dorsal del Cabrarés. Aquest any el meu número ha estat el 19, vaig ser dels primers d'inscriure'm per internet, no me la volia pas perdre!! Hem anat en Paco, en Cosme, en Casillas i jo. Desprès de col·locar-nos el dorsal i el xip hem anat a la parrilla de sortida per ser dels primers. en sortir. La primer sortida la feien a les 7 del matí. Jo i en Casillas hem optat per fer la llaga, 68 km de duresa i gran esforç. En Paco i en Cosme han fet la curta de 38km.
Tots 2 recorreguts comencen pujant per el mateix camí fins el primer abituallament. Desprès de prendre una mica d'aigua i pedelar i pedelar, ens hem dirigit fins el pròxim abituallament on hi hem trobat l'esmorzar: botifarra, galetes, vi, begudes, ....i el més important ....gent i més gent. Quin ambientas!! Val a dir que aquesta cursa sóm sempre un total de 3.000 btteros.
A partir d'aquest l'abituallament han dividit els participants de les 2 rutes. Els de la llarga hem continuat per diferents corriols i també per una gran zona de pista fins a Tavertet on ens han tornat a fer corriolejar fins el 3er abituallament. Un cop hem recuperat forces, hem tirat per camins i paratges de gran bellesa fins el 4rt abituallament, ara que.... per arribar-hi hem hagut de superar una gran pujada d'uns 5km aproximadament, deu ni do !!!
Després de deixar el 4rt abituallament hem trobat l'últim control de pas per diferenciar els corredors que feiem la llarga. Un cop superat aquest control hem arribat a la meta, hem recollit el maillot, els obequis i hem recuperat forçes.
Les sensacions de la cursa han han estat bones , com cada any. Tot i fer un bon dia, la xafogor ens ha deixat a tots ben baldats. Després d'una bona dutxa d'aigua freda hem recollit les coses i cap a descansar que ja toca.
Us penjo algunes fotos dels que ens hem trobat avui. També ens han acompanyat la Maria i en Joan, amics de l'Eva.
Una incidència ha estat la forta caiguda d'en Cosme, mireu les fotos que, el pobre, va ben massegat. Esperem que et recuperis aviat, cuidat company!
Bé btteros..fins la pròxima.

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!