EL MEU CLUBCLUB CICLISTA ESQUENAPELATS L'ESCALA – LAS DUNAS c.c.esquenapelatsescala @gmail.com

Seguidores

dissabte, 31 de gener de 2009

3ª PROVA OPEN

3ª PROVA OPEN DE LA SELVA A BESCANÓ 01-02-2009

BESCANÓ01/02/2009
Distància:30 km de dificultat mitjana/alta
Entrega dorsal:De 8.00 a 9.00 hores
Lloc sortida:Pavelló esportiu a les 9.30 hores
Organitza:SPORT TER Tel. 677 46 55 66

NO hi han inscripcions anticipades

ULL!!! ENCARA VAL LA LLICENCIA 2008.

V V V I cursa social de carretera calonge. 1-02- 2009

Els ciclisme gironí denuncia que la Federació Catalana li ha anul·lat l´autonomia

Els clubs gironins de ciclisme i la mateixa delegació gironina estan molt molestos amb la Federació Catalana perquè, segons diuen, els han anul·lat l'autonomia econòmica que tenien. Des d'aquest any, per ordre de la presidenta, Carme Mas, tots els pagament per tramitar llicències o organitzar proves s'hauran de fer per anticipat i per domiciliació bancària directa al compte de la FCC de Barcelona.
Fins ara era la Delegació Gironina qui gestionava aquests tràmits, en el que alguns clubs han explicat que era "un tracte familiar i directe". El mateix problema que tenen a Girona es viu a Tarragona. El seu delegat, Nèstor Biosca, va destacar ahir que "estem molt dolguts per aquesta manera tan prepotent d'actuar". El delegat a Girona, Francesc Moradell, va limitar-se a dir que "el problema és la llei de l'Esport, que permet que les delegacions siguin un zero a l'esquerra i que Barcelona tingui sempre la paella pel mànec". Moradell no va voler afegir res més, però va deixar oberta la porta a fer una valoració més extensa la setmana que ve. L'actual delegat no ha dit res sobre la possibilitat de deixar el càrrec, però el seu homòleg de Tarragona ja ha advertit que "si Moradell plega, jo també me'n vaig".
Tot i que clubs consultats per aquest diari com el Montgrí van confirmar els canvis en els tràmits de llicències, la presidenta de la FCC, Carme Mas, va dir ahir que "tot es fa com sempre". La delegació de Girona, però, té ordres d'aplicar ja el nou sistema de cobrament.

LA BIBLIOTECA...cronicas y fotos antiguas

El botón que no hace nada El botón que no hace nada

visca CATALUNYA!!!

visca CATALUNYA!!!